• Glaswerken
  • Schilderwerken

Verf & Behang

’t Schilderke staat al meer dan veertig jaar garant voor vakmanschap. In onze winkel in Herpen kunt u terecht voor elke schilder- of behangklus. Wij bieden een breed assortiment kwaliteitsproducten voor zowel de doe-het-zelver als de professionele schilder. En dat tegen de scherpe prijzen.

Verf en Behang Herpen

Verf

Wij leveren alles op het gebied van verf en aanverwante producten: van lakverf (hoogglans, zijdeglans en mat) tot beitsverf (dekkend en transparant) en muurverf (mat, extra mat, satijn en glans). Professionele schildersproducten, verf op terpentine- of waterbasis in binnen- en buitenkwaliteit. 't Schilderke voert uitsluitend gerenommeerde merken als Wijzonol, Sikkens en Sigma. Heeft u een speciale kleur of verfsoort in gedachte? Alle kleuren en soorten binnen- en buitenkwaliteit verf zijn door ons te mengen! Met een goed advies en handige tips heeft u nog jarenlang
plezier van uw schilderwerk.

Verf en Behang Herpen

Behang

Niet alleen voor verf bent u bij 't Schilderke aan het juiste adres, wij zijn ook gespecialiseerd in behang. Maak een keuze uit de meer dan honderd behangboeken van onder andere Eijffinger, Arte, Voca, Esta en Wandvisie. Als behangspecialist adviseren wij u graag. Behangpapier, vinyl of glasvlies? Moderne, klassieke of retro-dessins? De keuze is enorm en veel behang is bovendien direct uit voorraad leverbaar..

Verf en Behang Herpen