• Glaswerken
  • Verf & Behang

Schilderwerk

Wij verzorgen het complete binnen- en buitenschilderwerk van uw woning. Maar ook voor het behangen van één wandje of voor het schilderen van een enkele deur kunt u bij ons terecht.

Houtrotreparaties en neuslatten

Houtrotreparaties voeren wij vakkundig uit. Wij meten daarbij het vochtgehalte van het hout met professionele apparatuur. Bij constatering van houtrot of een overmatig vochtgehalte frezen wij het zachte hout uit tot aan het gezonde hout. Vervolgens behandelen wij het gezonde hout met een tweecomponenten Epoxyprimer. Daarna repareren wij het hout met een tweecomponenten reparatiemiddel op basis van Epoxy, zodat uw houtwerk weer jarenlang mee kan. Verder zijn wij gespecialiseerd in het vervangen van oude glaslatten die aangetast zijn door roestvorming. Hiervoor gebruiken wij eersteklas merantihouten neuslatten die gemonteerd worden met RVS-nagels en daarna in de gewenste kleur worden afgekit.

Schilderwerken

Behangwerk

Voor wandafwerking en behangwerkzaamheden bent u bij ons eveneens aan het goede adres. U kunt uw behang uitzoeken bij ons in de winkel. Ook voor kleurenadvies kunt u bij ons of bij ’t Schilderke Verf en Behang terecht.

Materialen

De materialen die wij gebruiken zijn van de gerenommeerde merken Sikkens en Wijzonol. Voor houtrotreparaties gebruiken wij eersteklas producten op basis van Epoxy. Wij voeren onze werkzaamheden uit met professioneel steigermateriaal dat voldoet aan de laatste Arbo-eisen.

Verzekeringswerk

Vocht-, brand- of inbraakschade? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij maken een passende prijsopgave voor de verzekering en indien gewenst voeren wij de benodigde werkzaamheden vakkundig uit.

Van alle markten thuis

Ook voor kleine timmerwerkzaamheden, glaszetten en het stukadoren van bijvoorbeeld enkele wanden, is 't Schilderke Schilderwerken een betrouwbare partner. Wij werken hierbij nauw samen met een professionele timmerman, glaszetter en stukadoor.

Schilderwerken